Breakfast Bookclub i Madrid

Årets bokresa gick till Madrid. Boken vi läst var Ben Lerners Vägen från Atocha Station i dagarna utgiven på svenska av Natur & Kultur.  Gissa om vi tyckte olika? Vi avnjöt tapas och uppfriskande drycker av olika slag och tyckte bokdiskussionen var speciell eftersom vi befann oss på Plaza Santa Ana där bokens huvudperson Adam bodde.  Här sitter vi, ( några av oss i alla fall) och väljer från menyn, visst är vi fina?

 Breakfast bookclubs aktiviteter är öppna för alla så även bokresorna. Det är enkelt, alla bokar sin egen resa och sitt eget hotell. Vi väljer en bok med anknytning till platsen och försöker boka någon form av boklig aktivitet. I Madrid gick vi en guidad litterär tur. Vi håller kontakt via Facebook under resan, träffas spontant och pratar böcker men också en hel del annat. Vi har hittills varit tre gånger på Syninge kursgård i Norrtälje, därefter åkte vi vidare i världen till Amsterdam, London, Berlin, Humlebäck och Helsingfors. Nu i helgen drabbade vi alltså Madrid, en stad med dramatisk historia, fantastiska konstmuseer och underbara, mysiga gränder. Om ni inte varit här så åk! Madrid är vackert, charmigt och vänligt, har fantastiska gatlyktor och en staty av en dam som läser.

Tack alla som var med för ett livslångt bokminne! Alla resor jag gjort tillsammans med Breakfast Bookclub är livslånga bokminnen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *