Vi ses i augusti

Nu tar vi bloggsemester till mitten av augusti. Ingen av oss ska tälta under tiden, men bilden är så snygg och lockande. Det är Fjällrävens Abisko View 2. Åtminstone en av oss har en hemlig dröm om friluftscamping på stenhällarna, eller annorstädes, i just det tältet! Inte i sommar, dock.

Var och vad vi läser kan ni se som vanligt se på instagram, där vi heter @brkfstbookclub och på facebook 

Fredagsmorgonen den 4 augusti är vi i Visby på Crimetime Gotland och har vi bokfrukost om romanen Annabelle tillsammans med författaren Lina Bengtsdotter. Vill du också läsa och diskutera boken? Gå till våra konton på Instagram eller Facebook och tävla vetja!

Ha nu en skön sommar!

4 svar på ”Vi ses i augusti”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *