Vi tycker om julläsning

Det näst bästa som finns är att planera vad man ska läsa under en ledighet. Det bästa är förstås själva läsningen, som brukar bli en bråkdel av det man tänkt. Vi har spelat bokbingo hela hösten. Som vanligt har Maggan full bricka och Ann-Sofie en del rutor kvar att klicka i. Dock spelar vi lite under julen också. Från idag till 20dagknut blir det en liten 9rutors-bricka. Kanske du också?

Ann-Sofie: Jag tror jag ska börja med att läsa så lättsamma böcker som möjligt. Sådana som man blir glad av, i alla fall i slutet. Hoppfulla böcker. Sparkle av Kaya McLaren och Sorgsna hjärtans trädgård av Abbii Waxman har jag här hemma. Så ska jag läsa ut Erotic Stories for Punjabi widows av Balli Kaur Jaswal som har kommit på undantag efter läsning av bokcirkelböcker. Häromdagen fick jag tips om De dödas verkliga antal av Lotta Olsson, så den vill jag också läsa. Och inte får jag nog högläsa några bra småbarnsböcker också. Passar de in i bingot. Jag vet inte!

Maggan: Sorgsna hjärtans trädgård har jag precis läst, en humoristisk text som jag gillade jättemycket! Jag hade för avsikt att bara läsa feelgood under julen men så blir det inte. Jag precis börjat läslyssna till sci-fi romanen American War av Omar El Akkad och med ögonen läser jag  Farofylld överfart av Rachel Rhys som ska vara en psykologisk spänningsroman. Men när jag är klar ska det banne mig bli  feelgood! Bettys Val av Marie-Louise Mark, Den osannolika kärleken av Hanna Roth och Moonglow av Michel Chabron. Jag förutsätter att Alla passar in i bingot!

God jul och gott nytt år!

2 svar på ”Vi tycker om julläsning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *