Åh åh åh, nu är det jul igen och nu är det jul igen och

Ann-Sofie: Hörredu Maggan, nu är det jul igen. Har du planerat vad du ska läsa?

Maggan: Japp, har precis börjat på Mammorna av Alexandra Pascalidou, ska sedan läsa Den Brinnande flickan av Claire Messud, Arv och miljö av Vigdis Hjorth, Malström av Sigrid Rausing, Välsignelser av Caroline Albertine Minor och så ska jag försöka hinna med Pesten av Hanne-Vibeke Holst. Den sistnämnda är nästan 900 sidor tjock så vi får se hur det går. 

Ann-Sofie: Det var inte dåligt! Jag är i slutet på Allt det här är sant Lygia Say Penaflor. Efter det har jag inget särskilt jag tänkte på. Jag får sällan böcker i julklapp eftersom ingen vet vad de ska köpa. Får du?

Maggan: Nej, alla har gett upp. Jag har ofta läst det jag får. Fast ibland har jag ju talat om för dem vad de ska köpa.  Däremot brukar jag ge bort, men inte i år. I alla fall inte än, kanske en kokbok blir inköpt.

Ann-Sofie: Jag ger böcker året om, även till jul, jag kan inte skriva titlar här men bilar, fåglar, katter och konst är inblandade i julböckerna, så mycket kan jag säga. Vilken frukostbok tyckte du bäst om från året som gått

Maggan: Ärr av Audur Ava Olafsdottir, älskar alla hennes böcker! Och du?

Ann-Sofie: Den ovanligaste var den senaste, Vernon Subutex, men den jag fortfarande tänker på är faktiskt Blå av Maja Lunde.

Nu tar vi jullov här på bloggen, eller hur. Men ett glas bubbel i mellandagarna ska vi få till. Tills dess:

God jul!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *