Mera bokmässetips

Mina bästa bokmässetips publicerades i Fokus förra året. Här kommer dom igen, för alla er som kanske inte orkade läsa igenom det långa inlägget nedan.

1. FÖRBERED DIG. Gör research och planera varje dag. Kolla in de olika scenerna med programpunkter som författarsigneringar, uppläsningar, föredrag och föreläsningar. Vissa evenemang kostar pengar att gå på men aktiviteter i montrarna är gratis.

2. LÄR DIG HITTA
. Spring inte runt planlöst. Mässan är uppdelad i olika avdelningar. Litterära sällskap, trädgård, mat, tidningar och tidskrifter, serier eller barnlitteratur. Alla har sina egna områden.

3. ÄTA. Missa inte räkmackan i Gothia Towers Sky Bar. Den är dyr men värd vartenda öre.

4. TA MED KONTANTER, JÄMFÖR PRISER. Det går oftast att handla med kort men det är bra att ha med sig mycket kontanter. Du vill inte hamna i situationen att du inte kan handla för att montern inte tar kort. Överallt finns mängder av erbjudanden och har man tid så kan det löna sig att gå runt och leta. Oftast finns samma böcker på flera ställen.

5. STANNA TILL SIST. En halvtimme före stängningsdags på söndagen sänks ofta priserna. Alla vill bli av med böcker och tidningar för att slippa släpa med dem hem igen. Pruta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *