Popstjärnor vi gärna ser på bokmässan

Minns ni 80-talets tyska punkdrottning? Nina Hagen är aktuell med sin självbiografi Bekännelser. Temat för bokmässan är Tyskland så vad är en bättre match än Hagen+bokmässan=sant.

Jag var inte stor fan då men ser idag jättemycket fram emot att höra henne prata om sitt liv och bok. Från att levt i hektiska musikbranschen med droger, turbulens och ett liv där hon gjorde allt för att provocera i sin konst har hon nu konverterat och blivit religiös och gjorde under förra året en kyrkoturné.

Missa inte om du har vägarna förbi Göteborg i höst.

Här är ett reportage från tyska bibel-tv:

Andra tysktalande popstjärnor vi gärna ser på bokmässan i höst är Sandra, Thomas Anders och Dieter Bolan, Marian Gold, Ralf Hütter, Florian Schneider, Michael Cretu, Michael Münzing, Luca Anzilotti med flera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *