Jag packar min väska för Krakow

Goda tilltugg

Några dagar i Krakow väntar. Krakow är en vacker stad och var man än vrider huvudet finns arkitektur, konst, religion och politik. Det finns några inplanerade punkter, som adventsmässa och synagoge-besök. I övrigt cafésittande, samtal och bokläsning. Fint va?

Jag reser lätt… Det betyder inget incheckat bagage och inte så många kilo att spela med. Så vad väljer jag för böcker? Jo:

Sista resan. Carsten Jensen. Pocket 180 gram.

När natten faller. Michael Cunningham. Inbunden 500 gram.

Den tunna hinnan. Ludvig Igra. Pocket 110 gram.

Dessutom finns Outsider av Torbjörn Flygt som e-bok. iPad-läsning är härligt. Går det att läsa i en iPhone? Det ska jag prova.

 

5 svar på ”Jag packar min väska för Krakow”

    1. Vet du. Vi gick förbi den. Jag tittade åt ett annat håll och mitt resesällskap trodde jag redan hade tittat på väggen och påpekade därför inte!

  1. Det är lite trist att man måste bläddra så mycket när man läser i iPhonen men det funkar utan problem, jag har alltid en e-bok i telefonen att läsa när man väntar på något eller sitter på bussen…

  2. >>Sofia. Ja, det gick osedvanligt bra. Efter ett tag. I början tappade jag typ bokkänslan. Det blev bara fragmentariska intryck men efter ett tag gick det bättre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *