Julavslutning

Jo du Petra, tack för bra julbokstips!  Jag gillar när det är många paket under granen. Jag gillar granen också. Eller julträd. Det här hade jag för ett par år sedan. Snyggt va? Men det var jobbigt att linda ljusslingor och pärlgirlanger runt trädet. Jag blir alltmer minimalist också bara för att det är så jobbigt att plocka undan. Ljusslingor och hyacinter blir nog årets tema.

När Breakfast Book Club hade julavslutning lyckades jag klämma ur allesammans ett bra tips till julklapparna. Här kommer listan:

Vilken bra lista, eller hur!

Jag är förtjust i att köpa julklappsböcker men en sak som jag gillar ännu mer är att köpa dem när inte alla andra handlar. Till exempel vid 20-tiden den 23 december. Att köpa böcker då är både spännande och lugnt. Det är inte säkert att böckerna man tänkt köpa finns kvar, men istället hittar man titlar som man annars kanske bara gått förbi och missat.

Kanske ses vi i en bokhandel då?

//Ann-Sofie

 

2 svar på ”Julavslutning”

  1. Där fanns en hel del att fundera på inför julläsningen. JAg har inte gjort upp någon läsplan ännu 🙂

    Tack för att du lämnade en kommentar på min blogg. Nu är första matkassen beställd! Välkommen att kommentera fler inlägg under veckan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *