Jag packar min väska för Visby

Årets första resa går till Gotland. Båt dit för sakta omställning till några dagar som går ut på att läsa, äta och sova samt göra långsamma kontemplativa promenader, kanske i spöregn.  Medpackat är:

Ninni Schulman: Pojken som slutade gråta. Jag tror att den är otäck så jag ska bara läsa den på dagtid.

Elfride Jelinek: Älskarinnorna. Fin julklapp

Kristina Wärring. Elevjuvelen.

samt slutläsning av

Torbjörn Flygt. Outsider.  Jag började tveksamt i Krakow med boken. Läste den på min iPhone som test. Den läsningen var märklig. Sex-sju meningar och sen byta sida. Det kändes inte riktigt som att läsa bok. Det är inte så att jag behöver en visuell boksida egentligen, men jag kan ändå inte sätta fingret på varför jag inte fick känslan av att läsa på allvar. När jag kom hem fortsatte jag att läsa på iPaden och kom tydligare in i boken. Därefter gick det bra att fortsätta på den lilla skärmen igen. Nu återstår några få sidor i en verkligt välskriven bok.

Dessutom fick jag Al Gore Our Choice till iPaden. Jag håller inte med honom i alla hans åsikter men det är intressant läsning både innehållsligt och visuellt:

3 svar på ”Jag packar min väska för Visby”

  1. >>Camilla. Utan bil = Visby. Min plan är att gå de gator jag aldrig gått! Inte många men nu ska det fullbordas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *