Bokfrukost med Mina fräknar

Fem i åtta stampar vi i bokmässans farstu för att diskutera Mina fräknar. Traditionsenligt på bokmässefrukosten har vi med oss författaren. Vi lånar Damms monter, ordnar stolarna i en så tät ring som femton stolar möjliggör och ser förväntansfullt på Sofia Hallberg.

Hon berättar om utgångspunkterna för berättelsen. Om pojkvännen som dog, om hypokondri, om fräknar och gemensamma framtidsdrömmar. Hur känslan som drivkraft kan skapa en roman på kort tid. Om dagens pensum på 2000 ord – bra eller dåliga. Om nyckelmeningarna och frasen, den allra sista som var målet. Intressant! Vi säger tack till Sofia som orkade släpa sig upp till vår frukost. Och tack för kaffet, Damm!

Boken Mina fräknar recenseras när vi är åter från bokmässan.

2 svar på ”Bokfrukost med Mina fräknar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *