Jag packar min väska för Helsingfors

Hej Jessica!

Jag hoppas att allt är bra med dig. Nu packar jag min väska för att åka till din stad för att jobba. Jag har ett härligt program på vad jag ska göra från det att jag stiger av planet på flygplatsen i Helsingfors tills jag kliver på planet tillbaka. Ofta brukar jag läsa något om staden jag besöker men jag tror inte jag kommer att hinna läsa en enda rad den här gången. Men jag kan ju förstås göra det när jag kommer hem igen!

Jag botaniserar bland dina böcker  och hittar den här spännande novellsamlingen: Akta dig för att färdas alltför fort av Philip Teir. Har du kanske ett till tips till mig?

Hälsningar Ann-Sofie

 

 

2 svar på ”Jag packar min väska för Helsingfors”

  1. Nämen hej, och välkommen hitåt! Teirs novellsamling är definitivt ett tips, annars kan du kika på Kaj Korkea-Ahos bok ”Gräset är mörkare på andra sidan” (som utspelar sig främst i Österbotten, men även lite i Åbo och Helsingfors). Och Ulla-Lena Lundbergs bok ”Is” (om Kökar på Åland) har jag inte själv läst, men den lär vara väldigt fin och är dessutom Finlandiaprisnominerad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *