Jag packar min väska för Göteborg

Poseidon_Dick-GillbergJag far till Göteborg. Tåg med plats i första klass är så skönt och läsbehagligt och det blir Vad vi pratar om när vi pratar om Anne Frank av Nathan Englander. Jag är med i en diskussion om novellerna, eller snarare jag kommer att kliva in nu. Läs mer om den här.

Den andra boken jag tar med mig är Var blev du av Bernadette av Maria Semple. Den påminner mig också om att jag behöver köpa nya solglasögon. Jag brukar alltid ha de här, men jag tror jag ska köpa de här nu. Kanske.

I Göteborg är det den stora resemässan visade det sig. Jag tror att jag ska hinna en sväng. För fira vår därnere blir nog inte.

_____

Foto: Dick Gillberg/goteborg.com

Ett svar på ”Jag packar min väska för Göteborg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *