Stod huset kvar?

huset2013Frågan vi nu ställer oss är: stod huset i Finnsnes kvar? Det gjorde det. Ännu lite mer övergivet och slitet och kanske förstört. Jag tror att jag skulle få ett bra pris om jag slog till. Vill jag slå till? Nej, men jag tror att jag ska åka dit igen om några år och se om någon annan har gjort det.

Som en avslutning på mina resefragment måste jag slå ett slag för Hamn i Senja. Så trevliga människor som jobbade där och killade oss under hakan och gjorde oss glada och nöjda. Stället är helt och hållet motsatsen till övergivet, slitet och förstört.

Fem böcker blev det under resan. Jag läste Weirdo av Cathi Unsworth, Tigern i Galina av Téa Obreht. Sanningen av Riikka Pulkkinen, Pojkarna av Jessica Schiefauer och Varför vara lycklig när du kan vara normal? av Jeanette Winterson. Norge är fantastiskt. Jag vill åka igen och igen och igen. Nästa gång blir det nog det här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *