Tematrio – Önskeklappar

julklapparnaÖnskeklappar säger Lyran och vill att jag ska berätta om tre tillskott som känns nödvändiga i min bokhylla! Egentligen vill jag att det ska gå åt andra hållet. Färre böcker i hyllan så den första önskeklappen är

1. En läsplatta en Sony PRS-T3 – svart. Jag läser gärna på iPad men vill inte göra det på alla platser.

2. Dock tycker jag ju att boken måste ut i kollektivtrafiken igen och synas. Till den läsningen önskar jag mig  Efter festen av Lisa Jewell.

3. En hårdbok till juldagen  önskar jag mig som den här  22/11 1963 av Stephen King.

Hoppsan hejsan, det gick lätt!

 

 

5 svar på ”Tematrio – Önskeklappar”

  1. Ja Stephen Kings 22/11 1963 är riktigt bra, den sätter sig fast på något vis.
    Jag har läste 1/6 del och var tvungen att göra uppehåll för en annan bok, men när jag fortsatte kom jag ihåg allt som hänt. Hur vanligt är det?
    Mia

  2. Maken har läst och var imponerad. Jag har den som ljudbok, men bävar lite. Kan jag hålla allt i huvudet i en sådan lång ljudbok? Jag har lyssnat på King och långa böcker utan problem, så jag vet faktiskt inte varför jag tvekar. Men nu gav Mias inlägg mig mod. Om du kan göra ett avbrott för en annan bok (skönt att höra att fler gör det!) och ändå komma ihåg allt, borde jag som van lyssnare fixa cd-skivan 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *