30 Bokresans lördagseftermiddag

SkaarmavbildLäsning igen. Vädret är varmt och vi sitter utomhus. Någon har lämnat Moderspassion, jag plockar upp boken och dras in snabbt i berättelsen. Snart glömmer jag bort att vårsolen är varm och får en stund senare betrakta mina röda kinder. Medan det pågår bakar man sockerkakor i köket och eftermiddagsfikat minimerar ännu en gång risken för att någon ska svimma av hunger.

Sedan diskuterar vi eboksläsare. Några läser inte alls e-böcker, andra har 2-3 läsare för olika behov. Timmen har fokus på teknik och var man bäst köper och hur man lånar. Hur representationen av e-böcker ser ut hinner vi inte alls prata om. Vi kommer in på prenumerationstjänsten Readly och jag länkar till Daniel Åberg som har skrivit om saken.

Skärmavbild 2014-04-01 kl. 19.16.03Feministisk litteratur diskuteras under sen eftermiddag. Efter fittstim heter programpunkten och Petra har tömt bokhyllan.

Efter middagen quizzar vi! Och några nattsuddare kollar youtubeklipp om tv-shops fantastiska produkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *