31 Söndag på bokresan

monteliusSöndagsfrukost är bokfrukost med Främlingsleguanen av Martina Montelius. Jag har inte läst den men lyssnar till första rundans kommentarer där uttryck som rolig, fantastisk, underlig på ett underbart sätt, pretentiös och usel hörs.

Läs två bloggar för att förstå vidden av samtalet! Linda, Enligt O och Mrs E på What Your Readin?

Två författare är med på resan och det utnyttjar vi förstås. Ett intressant boksamtal får vi mellan Josefine Lindén och Annika Estassy . Båda är  aktuella med romaner. Annika ger ut Croissants till frukost i slutet av April. Josefine har just kommit med Tiden går så långsamt när man tittar på den. Läs en fin recension av den hos Den läsande kaninen.

Dagen avslutas med lunch. Jag summerar hela bokresan, med stor tomhet, i morgon.

PS: bilderna har jag lånat av Katarina. Jag har inte en enda egen.

—-

Det här är bloggy 31 i #blogg100.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *