Grattis alla mammor och särskilt min!

Mors dag har aldrig varit särskilt uppmärksammad hemma hos mig. Men idag äter jag glass med min mamma och passar på att intervjua henne lite.

Vad läser du just nu? Ulrikas bok. Det är den första boken i Maria Gustavsdotters nya serie. Jag har läst mycket av henne tidigare, t ex Dottern, Hustrun,  och Änkan. Så bra! (Ges ut på Isaberg förlag)

Du gillar historiska romaner. Ja, det gör jag. jag kan rekommendera en historisk serie som heter Släkten. Den är skriven av olika författare och jag har läst fyra hittills.

Vad läser du mer? Jag läser alla sorters romaner. Jag får så många boktips och böcker av dig, Ann-Sofie! Sen är jag med i en bokklubb också. Babel och biblioteket är bra på boktips. Jag skriver upp alla tips i en bok så att jag kan låna och köpa.

Hur många bibliotekskort har du? 3! Jag lånar mycket.

Läser du en bok i taget eller flera på en gång? En i taget, som regel. Det räcker!

Brukar du ge bort böcker i present? Jag berättar mycket om mina böcker och då blir vännerna sugna. Så då  skickar jag vidare böcker som jag köpt och läst så att andra får läsa. Mina bokhyllor behöver inte fyllas på mera.

Du lyssnar också mycket på böcker. Vilken är den bästa uppläsaren? Katarlina Ewerlöf och Tomas Bolme är jättebra!

Var läser du helst någonstans? Jag läser helst i fåtöljen eller vilstolen. I alla fall när jag är i lugn och ro. Är jag ute och rör på mig har jag aldrig en bok med mig. Då finns det så mycket att titta på och folk att prata med och det tycker jag om.

Tack för glassen och ha en fortsatt fin dag!

Ett svar på ”Grattis alla mammor och särskilt min!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *