Nu du Blonde

I fem avsnitt läste Bokcirkeln i SR Joyce Carol Oates Blonde. Då pratades det om ”sex, fakta, fiktion och metaforer”. Vare sig jag eller Marie (min kollega i bokfrukostarna och tillika bloggare på En och annan bok) lyssnade eller läste. Men nu ska vi göra det och vi följer Bokcirkelns läsplan. Vad kommer vi att samtala om? Följ oss på bloggarna! Kanske läser du Blonde, du också?

Till nästa vecka läser vi till Prolog + Barnet. Tom sidan 123.

5 svar på ”Nu du Blonde”

    1. >>Violen. Åh! Bra pepp Det känns som om jag ska bestiga ett berg. Ett känt berg. Typ K2. = )

  1. Tack för detta! Visste inte, trots att jag följt bokcirkeln i P1. Blonde står här i min bokhylla på landet, 861 sidor som alltid känts för mycket. Nu är det dags. Frågan är hur det ska gå med Mirjam, men det får bli en senare historia.

    1. >>Rosmari. Bra att du hänger på! Också Mirjam ska ju in här, det är sant.

  2. Jag tyckte väldigt mycket om Blonde, rörande och insiktsfull om hur det kan ha varit för den unga vackra flickan som saknade inre trygghet. Är speciellt nyfiken på vad ni kommer att tycka om slutet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *