BookADay – 2

Bästa fyndet (Best bargain)

Maggan: Hittade en inbunden oläst upplaga av Jane Austens samlade verk på ett antikvariat i Örebro förra året. 50 spänn jämt!

Ann-Sofie: När det gäller böcker numera är det så enkelt att bara klicka hem dem. Fynd hela tiden, liksom. Bokbörsen, biblioteket. Och är man om sig och kring sig (jag) går det att hitta riktigt billigt.

– – – – –

Vi kör BookADay under augusti. Här finns all info.

2 svar på ”BookADay – 2”

  1. Kan man komma så här sent? Jag chansar. Mitt bästa köp, rent pekuniärt är Mobergs Utvandrarsvit, som jag köpte en sommar i Sundsvall. Dvs jag passerade stan på nån resa och hann självfallet med en titt i bokhandeln vid ett torg. Böckerna kostade 15 kr styck, och de var väldigt tjocka, så jag räknade ut att priset per sida var extremt lågt. Jag tror att böckerna är samma som finns nyutgivna med vackra broderade omslag, men jag tror också att den fjärde delen saknas. Lägsta sidpriset i alla fall!

  2. Kul Rose-Marie, jag ska leta redan på mitt fynd, kolla antal sidor och räkna ut sidpriset 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *