BookADay – 3

En bok med blått omslag ( One with a blue cover):

Ann-Sofie: Det är förvånansvärt många böcker som har blåa omslag. Jag har dessutom en svaghet för dem så det finns en hel del på hyllorna. Men jag väljer Vally Lambs Valarnas sång, för den är en av de bästa böcker jag läst.

Maggan: Mitt exemplar av Erica Jongs Rädd att flyga har blått omslag. Förmodligen för att symbolisera himlen eftersom det blå omslaget för övrigt pryds av en Barbie-docka som hoppar fallskärm.

– – – – –

Vi kör BookADay under augusti. Här finns all info.

2 svar på ”BookADay – 3”

  1. Min blåa bok heter Simma hem och författaren heter Deborah Levy. Hon deltog på Internationella författarscenen i Kulturhuset i Stockholm i våras, när boken var ny. En klurig story, utgiven av pigga lilla Volante, som även ger ut fackböcker, senast populärversionen av Pikettys Kapitalet i det tjugoförsta århundradet.

    1. >> Rosmari. Aha! Jag började på den men tappade bort mig nånstans längs E4an. Jag ska omedelbart ta tag i den igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *