BookADay – 5

Bok som inte tillhör inte mig (Doesn´t belong to me)

Ann-Sofie: En bok som står i min bokhylla sedan 1976 är Jack. Man kan tycka att just den borde jag äga, men den slitna boken som borde vara min är alltså inte det. Det var storasysters kille Larsa som lånade ut den, sa läs den här och jag var för ung för att helt förstå men ett par år senare förstod jag allt, inte minst att Lundell var mannen i mitt liv. Tillbaka boken gav jag aldrig. Förlåt, Lars.

Maggan: Svinalängorna av Susanna Alakoski, makalös bok som jag lånade på biblioteket. En bok som jag skulle vilja äga.

– – – – –

Vi kör BookADay under augusti. Här finns all info.

 

Ett svar på ”BookADay – 5”

  1. Maken och jag har skilda bokhyllor, han har facklitteratur, jag har skön. Så när jag hittar något skönlitterärt hos honom ber jag att få förvara verket hos mig. Det är sanningen bakom det exemplar av Sartres Orden, som finns i min hylla. Jag har inte läst den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *