BookADay – 28

Köpt på min bästa fristående bokhandel (Bought att my fave independent bookshop)

Maggan: Fristående bokhandel? Kommer dessvärre inte på en enda. Förlåt, alla fristående bokhandlare i Sverige, men jag köper alla mina böcker via de svenska nätbokhandlarna samt ibland på nätsajten bokbörsen för begagnade böcker.

Ann-Sofie: Söderbokhandeln i Stockholm, är den fristående? Hur som helst är den ett ställe som förändrar en när man kliver in där. Man blir intellektuell och smart och plötsligt står man där med böcker som man inte tänkt sig att köpa men som plötsligt känns helt avgörande. Som Kafkas dagböcker.

– – – –

Vi kör BookADay under augusti. Här finns all info.

Ett svar på ”BookADay – 28”

  1. I Umeå finns Bokcafé Pilgatan, fik och antikvariat i ett. Där hittade jag boken ”Helene” av Herdis Möllehave, den tredje i en serie, ”Le”, ”Lene” och ”Helene” om kvinnoöden och kvinnoliv i Danmark i slutet av 1900-talet. Jag hade nog tvekat om att köpa trean, snålheten drabbar mig ibland, men så hittade jag den på Pilgatan. En lyckträff.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *