SLB – avstämning inför sensommaren

Min bingobricka är långt ifrån full. Jag sommarläser mycket men det passar inte rutorna.

bingoMen å andra sidan är det nu sensommaren börjar och håller i sig nästan till bokmässan.

Skärmavbild 2014-07-19 kl. 21.08.54

Det betyder att jag har ännu ett tag kvar. Just nu läser jag Neverwhere av Neil Gaiman. Mycket spännande! Hade hoppats att den kunde kvala in som Science Fiction, men inte va? Jag behöver också hitta ”Saw someone else reading” och jag fattar inte hur jag kan misslyckas där! Men det är läsplattor och telefoner överallt. Och rekommenderat av en bibliotekarie, hur kan jag gå bet där? Full bricka klarar jag inte, men två rader borde gå.

Ett svar på ”SLB – avstämning inför sensommaren”

  1. Kämpar på, nu är det egentligen bara small press och framsida som ställer till problem, resten har jag i alla fall koll på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *