Nu är det obönhörligen höst – dock förhöst!

Nu är det höst. Förhöst om du frågar mig. Jag sitter ute och skriver. Kombinationen med sol och singlande löv är fin. Sommaren är över och nu summeras sommarläsningsbingon.

sommarlasningslutJag fick aldrig ropa B-I-N-G-O! Tjugofem sommarläsningsböcker men inte passade de rutorna just. Kanske ansträngde jag mig för dåligt. Cecilia, min bingo-kollega fick full pott.

Särskilt minnesvärda var The collected works of AJ Fikry, Patient, Längtan bor i mina steg, och 40 – constant reader, och Jag heter inte Miriam och Dorothy Parker. Om jag nu måste välja bland de bloggade. För bland de obloggade finns Amsterdam av Ian McEwan. Så stark, så bra! Och en som jag kommer blogga om senare Kanske är det allt du behöver veta av E. Lockhart. SOM jag gillade den.

Men nå nå. En bra förhöst ser jag fram mot med bokmässa som höjdpunkt. Efter det stundar möjligheter att skriva Letters from Europe.

Ett svar på ”Nu är det obönhörligen höst – dock förhöst!”

  1. Jo, det blev bingo, även om det stundtals kändes lite stressigt. Mina bästa är nog The Son av Philipp Meyer och The Art of Hearing Heartbeats av Jan-Philipp Sendker. Tror båda finns på svenska också. Jag heter inte Miriam var inte med på min bingobräda, annars hade den naturligtvis fått toppbetyg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *