Dags för bokmässan!

Bokmässan brukar vara lätt surrealistisk när man kastas mellan kändisspotting och djupa föredrag och allt däremellan. I år blir säkert inget undantag. Och nu är det dags!

Böckerna vi vill köpa
Ann-Sofie: Jag erkänner:  Numera köper jag få böcker på bokmässan. Jag orkar inte släpa … Blir det något blir det spontanköp.
Maggan: ”Jag har för många olästa böcker, jag ska inte köpa något” är ett mantra som jag ska upprepa om och om igen för mig själv under alla fyra dagarna. Kan eventuellt funka.

Kändisarna vi vill se
Ann-Sofie: En enda: Ulf Lundell.
Maggan: Jag vill se både Desmond Tutu och David Batra.

Minglen vi inte vill missa
Vi mingelhoppar och sprider våra gracer. Fast Printz Förlag lockade med ”ljummet lådvin”, vill man ju kanske inte missa.

Seminarierna vi vill lyssna till
Ann-Sofie: Jag hänger mycket vid Se människan. Nästan alltid bra seminarier. Sen köar jag för Siri Hustvedt. Och lyssnar till Helga Stensson som ska samtala med Lena Andersson. Fredag klockan 14.
Maggan: Mitt litterära sällskap ”Sällskapet för Ester Ringnér-Lundgren” författaren som under namnet Merri Vik skrev Lotta-böckerna håller seminarium på De Litterära Sällskapens scen B10:79 på fredag klockan 14. Jag ska också köa för Siri Hustvedt.

– – – –

Behöver du hjälp rekommenderar vi Petra Jankov Pichas Bokmässan for Dummies!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *