Frukostbokklubben har sommarlov – men sen så!

IMG_6556(1)Nu är det sommarlov! I alla fall för frukostbokklubben som vi avslutade  med en bokpicknick i Rålambshovsparken i Stockholm härförleden. Det diskuterades Född på en söndag och det tipsades böcker. Och solen sken ganska mycket.

Nästa bokfrukost blir den 22 augusti i Danmark! Efter två sommarbokfrukostar med Sigtuna litteraturfestival tar vi oss nu till grannlandet och besöker Louisiana Literature.  Vi läser Colm Tóibíns En lång vinter och kan lyssna till många intressanta författare. Självaste bokfrukosten är på Mosters kaffebar på lördagsmorgonen klockan 9.00.  Hur glada vi är att många redan har bestämt sig för att åka till Humlebæk? Mycket glada!

Läs mer här.

10487331_10152367545333309_4948477807216639152_n

Sen är det september. Då frukosterar vi traditionsenligt såväl i Stockholm som på bokmässan i Göteborg. Ovanstående tjusiga bild var då vi hänförts av Therese Bohmans Den andra kvinnan. I år läser vi lika bra:  Cilla Naumanns Bära barnet hem.

Läs mer här. (Stockholms-datum kommer snart.)

DSC00937

Och så måste jag ju också skriva lite om #bbclondon (som är en hashtagg omöjlig att använda förstås). Alla bokfrukostar annorstädes berusar och så länge vi har bokbloggarkompisar ute i världen (och pengarna räcker…) åker vi. Hur och vad vi läser berättar vi i höst.

Läs mer här.

Vi ses!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *