Jag packar min väska för Gotland

visby

Hur jag än anstränger mig kan jag inte komma på något fult i Visby.

Några dagar på Gotland. Läsa, äta, promenera och titta på havet. Alltid fint. Vinterdagar, höstdagar och vårdagar.  Vi har ett stort hus att traska runt i. Många rum och flera våningar med havsutsikt.

Jag blir alltmer bra på att packa lätt. När fler böcker samlas i e-boksläsaren är inte böckerna skäl till att ha en rejäl resväska*. Men. Nu åkte faktiskt ett par pappersböcker med: Avd. för grubblerier av Jenny Offill och Simma med de drunknade av Lars Mytting.

I e-boksläsaren finns Hotel Angleterre av Marie Bennett, Rabbit Hayes sista dagar av Anna McPartlin och Som stjärnor i natten av Jenny Niven. Jag klarar mig. Annars finns det finaste av fina ett stenkast från huset. Almedalsbiblioteket.

*precis när jag skriver detta får min Kobo Aura spader! Den ser sig som ny och ber mig att installera och registrera och uppdatera. Herregud, utan min dator hade jag alltså varit utan e-böcker. Jag kan nästan inte andas.

 

Ett svar på ”Jag packar min väska för Gotland”

  1. Almedalsbiblioteket. Javisst. Har du hittat ett vackrare beläget bibliotek? Visby är inte alls fel som frukoststad heller. Men jag ska nog inte dit förrän till påsk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *