Ann-Sofie åker på bokmässa

Min elfte mässa tror jag att det blir. Första året: mässkatalogen i ett fast handgrepp och många många seminarier inringade. Jag var mycket duktig och gick på tunga föreläsningar. Å andra sidan drack jag enastående många drinkar i Heaven 23. Jag ska självklart gå på intressanta seminarier i år också, men det enda jag särskilt bestämt mig för är  det med Nina Hagen. Med bokmässans app blir det enkelt att få översikt.

Som vanligt vill jag att någon radio- eller tv-kanal ska fråga mig om vad jag tycker om bokmässan.  Förrförra året funderade jag ut ett svar men ingen frågade mig. Det här är mitt svar:  ”torsdagen på bokmässan är min bild av himlen”. Så fråga mig! Annars rycker jag till mig en mikrofon och säger det ändå.

I år ska jag fokusera extra mycket på de litterära sällskapen.  Vilka är de? Vad gör de? Och varför har de montrar på bokmässan?

Jag hoppas också på mycket kaffe och muffins i montrarna. Och en pall att sjunka ner på. Och en och annan fin kasse. Jag åker med trevliga människor och ska träffa trevliga människor. I år har vi dessutom ett eget bloggrum, inte en dag för tidigt.

Min plan är som alltid att gå alla mässans gångar A B C, metodiskt, titta i alla montrar, lika metodiskt. Det håller sällan (läs aldrig) men man ska ha högt uppställda mål.  Jag köper vilka böcker jag vill, det hör till. Mycket cash och bra skor. Det är min bästa packning. Vi ses!

Läs också Petras Bokmässa for dummies 2.0

0 svar på ”Ann-Sofie åker på bokmässa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *