Bra saker från juli till september 2012

Juli 2012. Vi låg i hängmattorna i Europa och läste. Sen åkte Petra till Almedalen och förändrade världen. Jag låg kvar och läste den märkliga underbara boken Huliganerna kommer på besök. Fast sen kom Petra hem och odlade sin trädgård.

 

Augusti 2012. Mats kamp – årets finaste utbrister Petra. Vi är fortfarande i hängmattorna och läser. Är det sommar så är det. Till sist vågade jag på Jellicoe Road efter alla hurrarop. Jag läste och sen hurrade jag också. Petra grät och hurrade för Torka aldrig tårar utan handskar. Sen började vi jobba.

 

September 2012. Bokmässan förstås! På plats hade vi en fin bokfrukost om Mina fräknar. Det är nåt visst med att sitta i ring. Vi placerade oss på en Mäktigaste bokbloggar-lista från Twingly och höll på att spricka av stolthet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *