Bra saker från oktober till december 2012

Oktober 2012. Månaden var grå, jämtjock och långsam. En bokfrukost hade vi förstås som piggade upp. Vi läste Fallvatten och fick hälsningar från Mikael Niemi. Jag gick på Babel förstås och arbetade hårt för att slå igenom som Väldigt Bra Publik. Det gick sådär. Fina kvinnor frukostintervjuades. Petra ställde sig i bloggkulisserna, vilket var tråkigt. Marie blev min vapendragare i frukostklubben, vilket är superbra.

November 2012. Vi hade premiär för Good Night Book Club! Väldigt bra. Nästa gång är i februari. Premiär var det också för Katarina Bolling som gästarbetare i bloggen. Bokfrukostade gjorde vi med Haren med bärnstensögonen. Och så sa jag att jag skulle köra NaNoWriMo. Jag skrev femton blogginlägg. Med det var också allt. I gengäld åkte jag både till Amsterdam och Helsingfors.

 

December 2012. Månaden är ju inte slut. Men vi har haft julavslutning med frukostklubben och vi läste Mästaren och Margarita. En resa till Visby gjorde jag och i kölvattnet av Helsingfors läste jag Ulla-Lena Lundbergs roman Allt man kan önska sig.

 

 

Det var det. Nu återstår några dagar till nyår. Passa på att nominera till Bokbloggarnas litteraturpris om du inte har gjort det. Grubblar du över julklappar så ge dig själv en bokresa, vetja!

_____

Resten av året

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *