Breakfast Book Club – tre år och lite till

23 april 2010 var den allra första bokfrukosten. Läs här om det första samtalet som handlade om Susanna Alakoskis bok Håpas du trifs bra i fengelset. Petra säger:

Idén är enkel. Tidsbrist och familjeliv gjorde att jag inte känner att jag hinner eller har möjlighet att bokcirkla på kvällar och helger men en frukost är enkelt att klämma in innan jobbet. Vi ses på ett centralt café i Stockholm, Vetekatten, som är charmigt med karaktär och ligger lagom nära centralstationen så att alla kan ta sig till sina arbetsplatser när frukosten är slut.

 

2arsjub

Ettårsdagen firades med tårta och då diskuterades Spill. På tvåårsdagen vankades det också tårta till frukost (den absolut bästa tiden att äta tårta) och vi firade Cirkeln som vunnit Bokbloggarnas litteraturpris.

Så här tre år  – och jag tror 33 diskuterade böcker – senare kan vi konstatera att vi alltid har en bokfrukost på bokmässan, att vi åkt på bokresan ett par gånger, att morgonklubben fått ett kvällspiggt syskon: Good Night Book Club och att det fortsätter att vara så fantastiskt kul att träffas med jämna mellanrum och prata böcker.

champSjälva treårsdagen firade vi på bokresan och minsann med champagne. Skål för många år till!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *