Bra saker från april till juni 2012

April 2012. Vi firade att Cirkeln vunnit Bokbloggarnas litteraturpris. Resan gick till Skottland och en bibblospaning är självklar. Månadens läsning i övrigt var nog Styggelsen.

Psst: du har 12 dagar på dig att rösta fram din favoritbok 2012 om du inte redan har gjort det!

Maj 2012. Längtan efter sommaren satte in på allvar. Vårens Prosa&Marmelad blev en varm utomhuskväll med turkisk krim och magdans! Karin från En bokcirkel för alla och jag diskuterade Little Bee på Aka Kungsgatan. Frukostboken var Känslan av ett slut men månadens (årets?) läsning var Världens väldighet.  Pssst Lindqvist Publishing: Ge ut den i pocket. Nu!

Juni 2012. Vi sommaravslutade frukostklubben och samlade in lästips. Våra frukostintervjuade boksorterings-tipsade. Sen stack jag till Norge. Snyggaste omslaget hade coola Förkunnaren. En ny vän fick jag i Edward. Kanske din vän också?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *