Annabelle – årets bok?

Röstningen av Årets bok är i full gång. I bokklubben läser 12 medlemmar de 12 titlarna och under sommaren kommer de ge er insikter och åsikter på instagram, ända fram till röstningsperiodens

En av titlarnaAnnabelle – läste vi och pratade om under fjolårets Crimetime på Gotland. Som vi gillade den! Hur den så elegant väver ihop flera olika historier, att småstaden skildras så inkännande och kärleksfullt och att det är en cool huvudperson som läser. Och så glada vi blev när det visade sig att romanen om polisen Charlie nog var den första av flera. Vi kastade in önskemål om vilka vi ville läsa mer om (kompisen Susanne) och luskade lite om vilka böcker som Charlie packade ner i sin väska.

Läs nu Annabelle och läs också frukostintervjun med Lina Bengtsdotter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *