Gott nytt år!

Breakfast Book Club – se här vad frukostbokklubben hittade på under 2014:

Elva bokfrukostar. De flesta på Vetekatten i Stockholm. Vi har läst Livbåten av Charlotte Rogan, Den osynlige mannen från Salem av Christoffer Carlsson, Främlingsleguanen av Martina Montelius, Liknelseboken av P O Enqvist, Förr eller senare exploderar jag av John Green, Över havet av Colum McCann, Jag heter inte Miriam av Majgull Axelsson, Den andra kvinnan av Therese Bohman, En pojkes egen historia av Edmund White, Presidentens hatt av Antoine Laurain,

En välbesökt bokbrunch i Berlin där vi förstås diskuterade Berlin-litteratur: Farväl till Berlin av Christopher Isherwood och Adams arv av Astrid Rosenfeld.

Bokresan  för tredje året. Drygt 30 bokälskande människor på Syninge konferens över en helg. Vi läste och pratade böcker på alla sätt, käkade god mat och var väldigt trevliga.

Bokbloggarnas litteraturpris delades ut. I år gick den till John Green och Förr eller senare exploderar jag

Brunch med storstadsskildringar, Bokmiddag och Bokglögg där vi levererade våra bästa boktips.

Sigtuna litteraturfestival bjöd in oss igen. Nu för att prata om Majgull Axelssons Jag heter inte MiriamÖver hundra deltagare. 

Bokmässan där vi hade bokfrukost om Den andra kvinnan med Therese Bohman. 

Bloggen blev så mycket vackrare när Maggan gjorde entré. Under årets  intervjuades intressanta människor om frukostvanor och läsning. Samt recenserades ett 80-tal böcker. Vi boktipsade våra bästa böcker hos Radisson blue.

Till det  hamnade vi ännu högre topplista över bokbloggar.

Tack alla bokklubbare och läsare! Nästa år ska bli lika fantastiskt. Minst!

bokbrunch_Berlinbokfrukost_gbg

bokbrunch140208SyningeBBC140522bbokmiddag-aMajgull Axelssonjulglogg_bbc

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *